KA HANA ANA A KAHI MA SLOVENIA

KA MEA HOU O KA HUI MA SLOVENIA I 5 MINUTES! PAKE Piha

JURISDICTION SLOVENIA

FIDULINK SOLOWENIA

 

Ke hoʻolālā nei ʻoe e hoʻokumu i kahi ʻoihana ma Slovenia, e hoʻonohonoho i kahi lālā ʻoihana ma Slovenia a i ʻole e hoʻokumu i kahi lālā ʻoihana ma Slovenia? ʻO kā mākou ʻelele, loio, loio, mea helu kālā he loea i ka hana a me ka hoʻokele o nā ʻoihana ma Slovenia 

ʻO Slovenia kahi ʻāina me ka ulu waiwai nui e hāʻawi i ka maʻalahi no ka hana ʻoihana. Manaʻo ka hapa nui o nā mea hoʻopukapuka i kēia ʻāina liʻiliʻi he wahi hoʻopukapuka maikaʻi loa. ʻO ka hoʻokumu ʻana o kahi ʻoihana ma Slovenia, ka hana ʻana i lālā lālā ma Slovenia, ka hoʻokumu ʻana o kahi hui ʻoihana i Slovenia e ʻae i nā mea kālepa e pōmaikaʻi i ka helu ʻauhau loaʻa kālā a me kahi mana paʻa paʻa.

Aia ma kahi kihi hoʻolālā, ʻo ka Repubalika o Slovenia kahi ʻāpana o ʻEulopa Hema. Uhi ʻia kahi ʻāpana o 20 km², kaulana ia i nā ʻoihana mahiʻai a me nā holoholona. Noho ʻia e nā kānaka i ʻoi aku ma mua o 273 miliona, ʻo Slovene ka ʻōlelo kūhelu o Slovenia. 

ʻO nā mea hoʻopukapuka, nā mea kālepa a me nā ʻoihana e makemake e hoʻonui i kā lākou ʻoihana e hiki ke hoʻonohonoho i kahi ʻoihana, lālā a me nā lālā ma Slovenia. Mahalo i nā kālepa haole me nā ʻāina pili, ua ulu wikiwiki ka hoʻokele waiwai Slovenian, ʻoiai me ka hala o ka pilikia kālā o ka honua. ʻO kona komo ʻana i loko o ka European Union i 2004 a i loko o ka ʻāpana euro ma 2007 i hāʻawi i kēia hoʻokele waiwai e hoʻohihi nei i nā mea hoʻopukapuka haole a me nā mea kālepa. ʻOiaʻiʻo, ʻo ka mana ʻo Slovenia kekahi o nā pae hoʻohālikelike hoʻokele waiwai ma ʻEulopa Hema. ʻO kāna wahi geostrategic, kāna limahana limahana a me kāna hana pono kūpono e paipai ai i ka hoʻokumu ʻana i kahi ʻoihana ma Slovenia, ka hoʻokumu ʻana i lālā lālā ma Slovenia, ka hoʻokumu ʻana o kahi hui ʻoihana i Slovenia.

Ke hoʻonohonoho nei i kahi ʻoihana ma Slovenia he awelika o 7-10 mau lā me Fiduloulou, kā mākou ʻoihana hana a me nā ʻoihana hoʻokele ma Ljubljana, Slovenia, ka mea e hoʻolako i ka lawelawe piha a me ke kākoʻo 24-hola me ka leka uila MY KEENA OIHANA. 

Slovenia

hoʻokele waiwai

CORPORATE TAXATION SLOVENIA

 

Kumukānāwai nā hui ma Slovenia

ʻO ka mana ʻo Slovenia i kēia manawa kekahi o nā wahi ʻoihana hoihoi loa i ka honua a he nui nā mea kālepa a me nā mea hoʻopukapuka e hoʻonohonoho nei i kā lākou ʻoihana ma Slovenia. Me ka hoʻokele waiwai paʻa a me ka ʻauhau maikaʻi, ʻo ka mana o Slovenia kekahi o nā wahi i makemake nui ʻia no nā mea hoʻopukapuka haole a me nā mea kālepa. Ke hoʻohui nei i kahi ʻoihana ma Slovenia e ʻae iā ʻoe e pōmaikaʻi mai nā pono he nui, me ka nānā ʻole i ka māla i hana ʻia a i ʻole ke ʻano o ka ʻoihana i Slovenia i koho ʻia.

Ua wehe ʻo Slovenia i ke kālepa haole a me ka hoʻopukapuka. ʻO kāna hana o ka hoʻololi kūwaho e hoʻonui i ka hoʻokele waiwai e pili ana i nā loina o ka OECD a me ka European Union.

Hoʻolālā nā mea hoʻopukapuka a me nā mea kālepa e hoʻolālā i kahi ʻoihana ma Slovenia, hoʻonohonoho i lālā i Slovenia a i ʻole hoʻonohonoho i kahi lālā ma Slovenia e makemake e hana i ka ʻinikua, ka mahele, nā lawelawe kālā, ke kelekamaʻilio, lawe, nā lawelawe kalepa , etc.

E like me Fiduloulou a me nā ʻākena, nā loio, nā mea helu kālā a me nā loio ma Slovenia kahi hana hoʻokumu pūnaewele ma Slovenia i mea e hoʻolako ai i kā mākou mea kūʻai aku i kahi lawelawe piha o ka hoʻokumu ʻana o kahi hui mamao i Slovenia. Loaʻa kēia palapala pūnaewele no ka hoʻonohonoho ʻana i kahi ʻoihana ma Slovenia 24 mau lā i ka lā mai kā mākou pūnaewele. 

CREATE SOCIETY SLOVENIA

HANA HUI I KA SOLOWENIA

 

ʻO ka mana o Slovenia hoʻokūkū e pili ana i ka manpower, kūpaʻa hoʻokele waiwai a me nā pōmaikaʻi ʻauhau no nā ʻoihana ma Slovenia. Hāʻawi kēia wahi maikaʻi iā ʻoe e hana i nā ʻoihana maikaʻi i kāu ʻoihana. Loaʻa kahi ʻoihana ma Slovenia i kahi helu ʻauhau haʻahaʻa.

Eia hou, ʻaʻole hoʻokau ke aupuni ma Slovenia i nā palena waiwai a i ʻole ka hoʻihoʻi ʻia ʻana o ke kapitala.

La hana hana, lālā, lālā ma Slovenia ʻae i nā mea hoʻopukapuka a me nā mea kālepa e hana i ka hoʻokupu ʻauhau. E like me nā ʻoihana kūloko ma Slovenia. ʻAuhau ʻia nā loaʻa ʻoihana ma Slovenia ma waena o 21 a me 28%, kaukaʻi ʻia i ka loaʻa kālā loaʻa. ʻAuhau ʻia ka loaʻa kālā ʻoihana ma Slovenia ma 25%. No ka VAT, hoʻonohonoho ʻia ia ma ka helu maʻamau o 20%.

Ma kekahi ʻaoʻao, pili ʻo Slovenia i kahi aupuni ʻauhau kikoʻī a hoihoi hoʻi no ka hoʻokumu ʻana i kahi ʻoihana ma Slovenia o kekahi mau hana.

Ma kēia kumuhana Fiduloulou a me kāna ʻākena ma Slovenia, Loio, Jurists, Accountants aia iā ʻoe no nā noi āpau e pili ana i ka hoʻohui ʻia ʻana o kahi ʻoihana i Slovenia, ka hoʻohui ʻia ʻana o kahi lālā ʻoihana i Slovenia, ka hoʻohui ʻia o kahi hui ʻoihana i Slovenia. 

Huihui

FIDULINK Hana o nā pūnaewele pūnaewele i ka honua | Ka hoʻokumu ʻana o nā ʻoihana ma ka pūnaewele ma ka honua fidulink.com
E hana i kaʻu hui ma Slovenia

ʻOihana ma Slovenia?

Pehea e hoʻomaka ai kahi ʻoihana ma Slovenia?

E hoʻonui i kahi hana, hana kahi hui ma Slovenia he koho waiwai.

I mea e hoʻokumu a hoʻokau ai paha i kahi ʻoihana ʻē i kēia ʻāina me ka ulu ʻana o ka hoʻokele waiwai e kūleʻa ai, kāhea nā mea hoʻopukapuka i nā lawelawe o nā ʻoihana loea i ka mana Slovenian. 

FIDULINK hāʻawi iā ʻoe i ka manawa kūpono e hoʻonohonoho i kāu ʻoihana ma Slovenia i loko o kekahi mau minuke mai kāu wahi MY paʻa TUPUKU. Hoʻonohonoho kūikawā ʻia kā mākou hui hana hana ma Slovenia no nā mea kālepa e makemake ana e hoʻomaka i kahi ʻoihana ma Slovenia

FIDULINK SLOVENIA

Kōkua pūnaewele no ka hoʻokumu ʻana i nā ʻoihana, nā lālā, nā lālā ma Slovenia ma Ljubljana ʻO kā mākou ʻelele, loio, loio, mea helu kālā aia iā ʻoe 24/24 no ka hoʻokumu ʻana i kāu ʻoihana ma Slovenia, lālā lālā ma Slovenia, lālā ʻoihana ma Slovenia.

    KEENA OIHANA

    KOU KEENA HANA MA LJUBLJANA

    • KA MEA PALAPALA HUAKAI MA LJUBLJANA
    • KEENA HUI MA LJUBLJANA
    • HALELE HALAWAI MA LJUBLJANA
    • KEENA O LJUBLJANA
    • NĀ NĀ PONO LOKALU + 386 00 00 00 00 00
    • HELU FAX LOKALU: +386 00 00 00 00 00
    • SAFE VIRTUAL
    • KE ALOHA MAIL
    • KUMU MANAʻO DEDICATED
    • KUMUHIKAI VIP
    • 24/7 KOKUA
    E wehe i kahi waihona waihona ʻoihana ma Slovenia me a i ʻole me ka huakaʻi ʻole ma kāu ʻaoʻao.

    BANAKA HELU

    ʻO ka wehe ʻana i ka waihona kālā ʻo Slovenia

    ʻO ka hoʻokumu ʻia ʻana o kahi ʻoihana, lālā a lālā paha ma Slovenia ka mea like me ka wehe ʻana i kahi waihona kālā ma Slovenia. Me ka ʻole o kēia waihona, ʻaʻohe mea ka kaiāulu ma Slovenia. He ʻāina ʻoihana hoʻokele waiwai ʻo Slovenia e ʻumeʻume nei i nā mea hoʻopukapuka a me nā mea kālepa hou aku. E hopohopo e pili ana i ka palekana a me ka optimization o kā lākou waiwai kālā ma Slovenia, nā hui ma Slovenia e koho i nā mana me ka paʻa o ka hoʻokele a me kahi ʻōnaehana ʻoi aku ka hōʻoia. ʻO kaka wehe ʻana o kahi waihona waihona ʻoihana ma Slovenia kahi hopena maikaʻi no ka palekana a me ka hoʻokupu ʻauhau o nā kālā ʻoihana ma Slovenia.

     

     

    Nā panakō ma Slovenia

    ʻOiai ʻo Slovenia kahi lālā o ka European Union, loaʻa nā mea hoʻopukapuka e ʻike i kā lākou mau ʻoihana i ka waiwai mai nā helu ʻauhau haʻahaʻa loa ma Slovenia. I ka wā pilikia, ʻimi nā mea kālepa i nā mana me nā ʻoihana paʻa. Ka wehe ʻana o a hui ʻoihana waihona panakō ma Slovenia ʻoi aku ka nani, mahalo i kona kūlana paʻa a hoʻonui i ka hoʻokele waiwai. Hāʻawi nā panalā Slovenian i nā huahana kālā hou a kūleʻa a me nā lawelawe e kū i nā pono o nā ʻoihana ma Slovenia.

     

    E wehe i kahi waihona waihona ʻoihana ma Slovenia ʻae i nā mea hoʻopukapuka e pōmaikaʻi ai mai ke ʻano ʻauhau ʻauhau maikaʻi, keu hoʻi ma ka hoihoi a me nā hoʻopukapuka kālā ʻOi aku ka maikaʻi o ka ʻōnaehana panakō o ka ʻāina no ka mālama ʻana i nā waiwai o nā ʻoihana o nā ʻano like ʻole. Mālama nā ʻoihana kālā ʻo Slovenian i ka ʻōnaehana hūnā pēke e like me nā ʻāina ʻē aʻe o ka European Union.

     

    Nā kaʻina hana no ka wehe ʻana i kahi waihona panakō ma Slovenia

    No ka hoʻonohonoho ʻana i kahi ʻoihana ʻē, ke hoʻonohonoho nei i kahi waihona kālā ma Slovenia me nā panakō ma Slovenia hāʻawi i nā pono he nui. I ka ʻoiaʻiʻo, kōkua ia i nā hana a me nā hana kālā e pili ana i ka ʻoihana ma Slovenia. Ke kiʻi nei i kahi kāleka panakō (Visa / Mastercard) e hōʻoia i ka hiki ke huki a me nā kūʻai pūnaewele ma kēlā me kēia ʻāina. E wehe i kahi waihona pēke ʻoihana ma Slovenia, pono e hāʻawi ʻia i kekahi mau palapala hoʻomalu:

    • Ka palapala passport a i ʻole ka palapala ʻike aupuni.
    • Hōʻoiaʻiʻo o ka loaʻa kālā (invoices, rents, payslip, etc.)
    • Hōʻoiaʻiʻo o ka helu wahi

    Ka wehe ʻana o a waihona waihona ʻoihana ma Slovenia ʻaʻole koi i ka noho kino ʻana o ka mea kuleana. ʻO ka loaʻa ʻana o kahi waihona waihona ʻoihana ma Slovenia e ʻae iā ʻoe e loaʻa kahi waihona kālā hui ʻoihana kālā Multi. Wehe ʻia ka interface hoʻokele pūnaewele i ka hiki ke leʻaleʻa i nā lawelawe o nā panakō pūnaewele ma Slovenia. I mea e maʻalahi ai ka wehe ʻana i kahi waihona panakō ma Slovenia, pono ʻoe e noi i nā ʻākena Fidu.loulou ma Slovenia

    ʻO SLOVENIA FINANCE

    E ʻike i ka lawelawe ʻana i nā panakō a me nā lawelawe kālā e loaʻa ana i Slamonia 

    • KA HUI HUI AINA AUPUNI SLOVENIA
    • KA HELU BANAKI PRIVATE SLOVENIA
    • E BANAKI
    • PALAPALA PALAPALA SLOVENIA
    • TERMINAL O KA UKU O KA UKU
    • TERMINAL O KA UKU ANA
    • NĀ HOU
    • E WALLET CRYPTO KĀLĀWAI
    • Kāleka PALAPALA PREPAID
    • CREDIT REST ESTATE KUMU MAI
    • CREDIT HUI KUPONO ʻO SLOVENIA
    • SBLC
    • LC
    • SKR
    • KA LEASING | LLD | LOA | CREDIT
    • KA HELU ANA I SLOVENIA TRADING
    ʻOihana lawelawe helu ʻoihana ma Slovenia

    HELUHELU

    ʻO ka hui kālā ʻana ma Slovenia 

    ʻO Fiduloulou hāʻawi i kāna mea kūʻai aku i kahi lawelawe helu helu ʻoihana, lālā a me nā lālā ʻoihana i Slovenia, kākoʻo maoli mai kahi loea helu mahina ma Slovenia. Pono nā ʻoihana ma Slovenia e mālama i nā moʻolelo hou i ko lākou ola. 

     

     

     

    ʻIke Heluhelu a me ka ʻikepili ʻoihana ma Slovenia 

    Hāʻawi kā mākou paʻa i kāna mea kūʻai aku e mālama i kā lākou moʻokāki ʻoihana ma Slovenia a hiki i kēia lā, me ka maikaʻi o ka loaʻa ʻana o kahi mea helu kālā mai kāu manawa mai ka Pōʻakahi a ka Pōʻalima mai 9:00 a 19:00. 

    ʻO Slovenia Helu Pūnaewele 

    Ma muli o ko mākou ʻike maopopo he mea nui ka loaʻa ʻana o kahi helu moʻokāki ʻoihana i ukali ʻia i kēlā me kēia lā, hāʻawi kā mākou ʻoihana helu i kahi ʻano piha o ka hōʻike kālā a ka hui ma Slovenia no nā ʻoihana o nā nui āpau a me nā hana āpau. 

    Hoʻokuʻu ʻauhau & offshoring hui ʻo Slovenia 

    ʻO Fiduloulou hāʻawi i kahi lawelawe piha o ka hoʻokuʻu ʻauhau ʻoihana ma Slovenia akā kahi ʻano hoʻopukapuka piha piha piha no ka mea ʻoihana a me ka ʻoihana i hoʻokumu ʻia ma Slovenia.

    MY TUPUKU

    ʻO Fiduloulou hāʻawi i kāna mea kūʻai aku i ka pae hoʻokele MY Ke keʻena e ʻae ai i ka hoʻokele a me ka kaohi piha o kāu ʻoihana ma Slovenia e paʻa loa ma o kāu kamepiula a i ʻole kelepona.

    ʻOihana ʻIke Heluhelu ʻoihana ʻo Slovenia

    FIDULINK hāʻawi i kahi lawelawe i hana ʻia no ka hoʻokele moʻokāki o kāu ʻoihana Slovenian me kahi hopena hoʻokele pūnaewele piha me ka portal MY KEENA OIHANA.

    KA HOOPONOPONO WAIWAI

    MY TUPUKU HELUHELU SLOVENIA

    • OLELO HOOLAHA AUHAU SLOVENIA
    • KA HUAKAI SOCIAL SLOVENIA
    • NA OLELO HELUHELU SLOVENIA
    • NA BUKE HELU SLOVENIA
    • NA AINA HANA O SLOVENIA
    • SLOVENIA HOU
    • DISVISSAL SLOVENIA
    • INVOICE & QUOTATION EDITION
    • MANAGEMENT ONLINE
    • DEDICATED ACCOUNTANT SLOVENIA
    72J
    KA HANA
    0%
    AUHAU
    22%
    KEKAHI
    1%
    HOLOMUA

    ʻO CREATION SOCIETY SLOVENIA

    • INOA HOOPONOPONO
    • DRAFTING O NA KANAWAI
    • OLELO HOOLAHA
    • KAKAU ANA I NA KANAWAI
    • NA LOLE HOOPAU
    • E hoʻouna iā DOCUMENTS PDF
    • E hoʻouna nei i nā palapala kumu
    • KEENA HUI | KUU Keena
    • HELU TELEPONO HELU
    • ʻESSLELO PRIVATE
    • KA INOA DOMAIN
    • E-MAIL
    • OLELO HOAKAKA
    • E-WALLET CRYPTO
    • Nā Koina POS CRYPTO
    • KUMU MAKAHI MAKAHI
    • Kākoʻo DEDICATED 24/24
    Aia mākou ma ka pūnaewele!